sam byłem zaskoczony jak zostałem "zielonym" było miło; co do nadchodzących zmian cóż przyjdzie poczekać, jak na razie na wolne sie nie wybieram :wink:
FIRMA TUNE-UP - prośba o opinie
Zwiń
X
-
FIRMA TUNE-UP - prośba o opinie
Witam,
zamierzam zawirusować moje auto. Prośba o opinie na temat tej firmy www.tune-up.pl
DZięki za pomoc
MihuryMihury
--------------------------
O2 1.9 TDI BXE Combi
Seria 105KM 250Nm
Chip 140KM 340Nm
-
-
dzięki za odpowiedź,
w moim zapytaniu nie ma złośliwości, jest to jakiś wydatek i nie chciałbym późniejszych problemów.
Finanse też są ograniczone a oferta tej firmy jest bardzo atrakcyjna w porównaniu do konkurencji.
Pozdrawiam
MihuryMihury
--------------------------
O2 1.9 TDI BXE Combi
Seria 105KM 250Nm
Chip 140KM 340Nm
Komentarz
-
-
Każdy kto zrobił virusa w swoim aucie stał kiedyś przed pytaniami takimi jak TY, także nie ma w nich nic dziwnego :wink:
Osobiście mam zaaplikowanego virusa od 30kkm i zostało to zrobione w Tune-up. Moja opinia o nich:
więcej takich firm, które to co robią traktują jako pasje i podchodzą do tematu tak profesjonalnieusrany pracą po same pachy
Komentarz
-
-
Tune UP polecam Roberta :!:
Gość wie co robi i robi auta pod klienta i nie ściemnia!
kByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
ja nie jestem szczególnie zadowolony - nie dość, ze ostatnio objechał mnie Lexus to jeszcze auto nie pali wcale mniej niz przed virusem i w 5 litrach sie nie mieści :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechkrzychu
L&K 1,9TDI AHF 2001r + turbo 130. 185 tyś km
CB Cobra, B4, ATE_PD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanachja nie jestem szczególnie zadowolony - nie dość, ze ostatnio objechał mnie Lexus ....
A jak ruszałęm Tucsonem ze świateł za Krzychem to miałem wrażenie że stoję w miejscu. :evil: :wink:
Generalnie jak się kawałek przejadę Octavia to później po przesiadce na Tucsona to leczę depresję przez tydzień :szeroki_usmiech .Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz